Opština Kolašin

Predsjednik SO Milan Đukić organizovao prijem za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore - selekciju U15

24.06.2020 Prijem reprezentacija fudbal 1

Predsjednik Skupštine opštine Kolašin Milan Đukić je danas u prostorijama Centra za kulturu organizovao prijem za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore - selekciju U15. Tom prilikom je izjavio:

KOLAŠIN DOBIJA PLAN ODRŽIVE URBANE MOBILNOSTI: novi pristup u strategiji planiranja saobraćaja

21.06.2020 Radionica mobilnost saobracaj

Nakon Podgorice, drugi grad u državi koji će dobiti Plan održive urbane mobilnosti, biće Kolašin. To je potvrdjeno na završnoj radionici održanoj u okviru projekta „Održiva urbana mobilnost u gradovima Jugoistočne Evrope“ koji sprovodi Zajednica opština Crne Gore uz podršku Njemačke agencije za medjunarodnu saradnju – GIZ.

NAGRADE ZA 14 „LUČONOŠA“ I PORUKA PREDSJEDNIKA BULATOVIĆA: stvaramo uslove da u Kolašinu ostvarite svoje lične i profesionalne ciljeve

12.06.2020 Dodjela luca 2020

Predsjednik opštine Milosav Bulatović i sekretarka Sekretarijata za društvene djelarnosti,Nataša Šuković, juče su primili dobitnike diplome „Luča“ iz OŠ Risto Manojlović i SMŠ Braća Selić. Tom prilikom predsjednik Bulatović im je uručio po 100 eura i knjigu za „petice“ kojima je četrnaest „lučonoša“ oblježilo svoje dosadašnje školovanje.

SVI TESTOVI NA KORONU NEGATIVNI: zaposleni koji su 10. juna imali kontakt sa zaraženom osobom nijesu inficirani virusom

22.06.2020 Spomen dom kolasin

Zvanični nalazi Epidemiološke službe iz Bijelog Polja su potvrdili da niko od zaposlenih koji su 10 juna imali kontakt sa osobom zaraženom od korona virusa, nije inficiran.

Predsjednik SO Kolašin povodom 20. juna Svjetskog dana izbjeglica

20.06.2020 svjetski dan izbjeglica

Povodom 20. juna Svjetskog dana izbjeglica, moramo se podsjetiti nekoliko činjenica koje su vezane za Kolašin i njegove stanovnike. Moramo se podsjetiti na odnos Kolašina i njegovih građana tokom teških godina ratova u bivšoj Jugoslaviji prema ljudima koji su napustili svoje domove i došli i naš i njihov Kolašin. Nesrećne godine rata i razaranja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu donijele su Kolašinu nove sugrađane koji su spas i utočište pronašli u našem malom gradu.

Prijavite se za besplatno testiranje bazične inteligencije u Kolašinu 27. juna 2020. godine

05.06.2020 Mensa CG

Testiranje bazične inteligencije u Kolašinu, u organizaciji Mensa Crne Gore, održće se u subotu 27. juna sa početkom u 12h u prostorijama JUSMŠ „Braća Selić“. Sredstva za testiranje su obezbijeđena od strane Mensa Crne Gore i Opštine Kolašin, a testiranje će se obaviti u skladu sa mjerama NKT-a i Insituta za javno zdravlje Crne Gore.

Opština Kolašin