Opština Kolašin

OBAVJEŠTENJE: većina potrošača u subotu bez vode

11.09.2020 Nestanak vode

Zbog izvodjenja radova na opravci glavnog dovodnog cjevovoda, doći će do nestanka vode u većem dijelu područja grada i prigradskh naselja,izuzev kod onih potrošača koji se snadbijevaju vodom sa starog vodovoda.

Izvodjenje radova je planirano za subotu, 12. septembar 2020 godine, pa molimo potrošače da obezbijede dovoljne količine vode za taj dan.

 

Sekrerarijat za planiranje prostora, komunalne poslove i saobraćaj

 

 

PETI MEDJUNARODNI FESTIVAL KARIKATURE KOLAŠIN 2020: velike poruke iz „male varoši“,nastavak tradicije, potvrda kvaliteta

01.09.2020 karikatura Prva nagrada Karimi Iran

Od preko 2500 radova na temu „Priroda i čovjek“, medjunarodni žiri je najbolju karikaturu izabrao rad Alireze Karimija iz Irana. Tako je Medjunarodni Festival karikature Kolašin 2020, u svom petom, jubilarnom izdanju, potvrdio i organizacione i kvalitativne iskorake.

SAOPŠTENJE MILANA ĐUKIĆA, PREDSJEDNIKA SO KOLAŠIN POVODOM DANA OPŠTINE

MDj

Svim građanima Kolašina, svim odbornicima, u ime Skupštine opštine i u svoje lično ime, čestitam 28. avgust – Dan opštine Kolašin.

Ovaj Dan opštine dočekujemo u specifičnim okolnostima izazvanim korona virusom, zbog čega je izostala uobičajena svečana sjednica Skupštine, kulturno – umjetnički program i prateće manifestacije. Međutim, i u otežanim okolnostima naša lokalna samouprava za Dan opštine mora istaći rezultate svoga rada i nagraditi najistaknutije pojedince i kolektive u našoj zajednici.

OBILJEŽEN 28.AVGUST, DAN OPŠTINE KOLAŠIN: simbol razvoja moderne Crne Gore

02.09.2020 Dan opstine 1

Nije zbog korona virusa bilo svečane sjednice Skupštine opštine ali je bilo dosta uzvišenog i svečanog i u Sali Doma kulture gdje su uručene nagrade najboljima ina Trgu Boraca gdje se organizovao kulturno zabavni program.

PREDSJEDNIK MILOSAV BULATOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE: Kolašin će biti grad u kojem će biti privilegija živjeti

Milosav Bato Bulatovic

POŠTOVANE GRAĐANKE I GRAĐANI KOLAŠINA ČESTITAM VAM 28. AVGUST DAN OPŠTINE KOLAŠIN.

OVO JE PRILIKA DA SAGLEDAMO UČINKE LOKALNE VLASTI U PRETHODNOM PERIODU. UPRKOS DUGU OD PREKO OSAM MILIONA EURA, KOJI SMO NASLIJEDILI, NAŠ CILJ JE BIO DA AKTIVIRAMO SVE RAZVOJNE RESURSE OPŠTINE I BUDEMO ZNAČAJNA PODRŠKA GRAĐANIMA I PRIVREDI.

ODRŽAN PRVI FESTIVAL „DANI RADOVANA ZOGOVIĆA“: prkosna riječ vjere u Crnu Goru

26.08.2020 Manifestacija Zogovic 4

Od 17 do 19 avgusta, održaan je Prvi Festival „Dani Radovana Zogovića“ kojeg je organizovao JU Centar za kulturu pod pokroviteljstvom opštine Kolašin. Festival je zvanično otvorio Milo Đukanović, predsjednik Crne Gore. On je izrazio zadovoljstvo što može da otvori novoustanovljenu manifestaciju posvećenu izuzetnom crnogorskom književniku.

Opština Kolašin