Opština Kolašin

Kineski ambasador Liu Jin: Hvala za prijem radnika CRBC-a, hvala za spašavanje naših turista na Bjelasici

18.05.2019 kineski ambasador 1

Auto put se gradi kvalitetno i biće završen naredne godine. Postoje prostori za saradnju sa kineskim partnerima u oblasti turizma,ljekobilja,drvoprerade i ekologije. Konkretnu podršku bi trebalo da dobije Služba zaštite i spasavanja kao i Komunalno preduzeće.

Kako unaprijediti sistem utvrđivanja, naplate i kontrole lokalnih prihoda u Crnoj Gori ?

16.05.2019 seminar lipka 1

Do odgovora na ovo pitanje pokušali su da dođu učesnici radionice koja je održana u Kolašinu je 13. i 14. maja 2019. godine, u hotelu Four points by Sheraton. Radionica"Sistem utvrđivanja, naplate i kontrole lokalnih prihoda u Crnoj Gori" je održana kao druga po redu u okviru projekta "Jačanje transparentnog i odgovornog upravljanja javnim finansijama u Crnoj Gori“ koji implementiraju Ministarstvo finansija Crne Gore i UNDP, uz podršku Ministarstva finansija Republike Slovačke.

Rukovodstvo i zaposleni u Opštini Kolašin dobrovoljno dali krv

09.05.2019 davanje krvi

U organizaciji Menadžera Opštine i Crevenog krsta Kolašin rukovodstvo i zaposleni u Opštini Kolašin i opštinskim preduzećima su danas dobrovoljno dali krv i time pokazali odgovornost prema društvu. Cilj ove akcije je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi. Danas je preko petnaest radnika dalo krv jer smo svjesni šta to znači za crnogorsko društvo.

 

Kandidat za dobijanje ekonomskog državljanstva planira da u Kolašinu gradi hotel sa četiri zvjezdice

Milosav Bato Bulatovic

Informacija da je prvi prijavljeni projekat za dobijanje ekonomskog državljanstva, vezan za Kolašin i za investiranje u našu opštinu, izuzetno je ohrabrenje i podrška našem konceptu razvoja. On se u potpunosti poklapa sa našim projekcijama da onim što radimo i onim što nam je priroda dala, budemo prava adresa za prave investitore.

Kolašin i Bugarski grad Loveč potpisali Sporazum o saradnji

IMG 18bc26d9609d2f79d5fe0e36d89b5588 V

U subotu 11 maja je potpisan Sporazm o saradnji izmedju Kolašina i grada Loveča u Bugarskoj. Sporazum su potpisali predsjedni Kolašina Milosav Bato Bulatović i gradonačelnica Loveča, Kornelija Marinova.

Sporazumom o saradnji će se pripremiti i pobratimljenje dva grada. Takodje će se poboljšati komunikacija i saradnja izmedju graddjan dva grada. Održavaće se direktni kontakti izmedju institucija, organizacija i firmi Loveća i Kolašina.

Predsjednik SO Kolašin čestitao Vaskrs

Milan Djukic

U ime SO Kolašin i u svoje lično ime svim građanima Kolašina i sveštenstvu parohija kolašinske i moračko-rovačke čestitam nastupajuće Vaskršnje praznike! Želim da vaše domove ispuni radost Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika! Takođe želim i nadam se da će vaskršnji praznici biti prilika za porodično okupljanje i slavlje u vašim domovima. Vaskrs je svetkovina koja nas podsjeća da su ljubav, praštanje i pomirenje najveće vrijednosti u životu svakog čovjeka. Neka vaskršnji praznici donesu svim građanima Kolašina ličnu i porodičnu sreću, mir i napredak!

HRISTOS VASKRSE!

VAISTINU VASKRSE!

 

mr Milan Đukić, Predsjednik SO Kolašin

Opština Kolašin